Wat is Regenesis Therapie

Al meer dan 70 jaar geleden, werd Regenesis Therapie ontwikkeld door Robert Rasmusson. Hij ontdekte een zeer krachtige- en effectieve energie, die werkt op de cellen van het lichaam. Hij ontvouwde zijn eigen unieke methode, door deze lichaamseigen energie te gebruiken voor genezing. Met deze energie, die de naam Blue Dot kreeg, bleek het mogelijk om zieke of onrustige cellen op DNA niveau te herstellen of vernieuwen, door het genezingsproces van het menselijk lichaam te stimuleren, te vergemakkelijken en te versnellen.
De naam Regenesis betekent letterlijk "terug naar de oorsprong" of "opnieuw geboren worden". Kortom: De energetische methode activeert het celgeheugen, zodat de cel zich de oorspronkelijke perfectie herinnert, waardoor het helingproces kan beginnen.
 
Robert Rasmusson gaf toestemming de door hem opgewekte energie wetenschappelijk te onderzoeken en te laten beoordelen. Daardoor is de effectiviteit van Regenesis steevast bewezen en één van de eerste en weinige Energetische methoden die is onderzocht en onderbouwd.