Afstandsbehandeling dieren


Van Vlissingen naar Gent was een bijzonder autoritje
Vanuit de kennel bij de dierenarts heb ik mijn hond opgetild, in de auto gezet en hup naar de dierenkliniek in Gent. Mijn moeder zei "bel maar naar Rita, die kan hier een healing op doen". Rita nam op en ik vertelde het verhaal over Quappo en dat we onderweg waren naar Gent, omdat hij ernstig ziek was en het niet bekend was of hij de volgende dag wel zou halen. Rita nam direct de tijd voor hem en ik kon hem goed in de gaten houden op de achterbank van de auto, waar hij doodziek met zijn kop op de bank lag.
 
30 minuten van verschil
Quappo knipperde met zijn ogen, likte zijn bek af en na 30 minuten stond hij rechtop in de auto met een duidelijk verschil in zijn ogen. Rita vertelde achteraf dat ze constant een tinteling in haar ogen had en dat ze een pijn van vroeger bij Quappo voelde. Toen wist ik dat dit geen "taaie koek" was, waar ik altijd nog wat twijfels over had. Ze vertelde dat er een zenuw los kwam in zijn voorhoofd die een aantal weken geleden tijdens een klap klem was komen te zitten, waarbij een traumatische herinnering van vroeger in hem op kwam.
Na wat terugdenken, was hij een aantal weken daarvoor in de auto tijdens te hard remmen, tegen het dashboard aangekomen met zijn kop. Wat de traumatische herinnering van vroeger is geweest is onduidelijk. Hij is met 4 maanden naar Nederland gekomen vanuit Spanje, waar hij alleen als pup is gevonden.
Rita heeft dit laten doorstromen en Tja.... het is Wonderbaarlijk....!!, dat hij aan het eind van de behandeling rechtop in de auto stond.
 
Gelachen in Gent
Bij aankomst in Gent, lagen de infusen klaar en twee dierenartsen plus assistentie waren allemaal keurig voorbereid en ingelicht voor een doodzieke hond.
Het pakte iets wat gênant uit, aangezien onze "zwarte maat" vliegen aan het vangen was in de wachtruimte.
 

Rita erg bedankt!

Dana

 
 
 
___________________________________________________________________________________________________________________