Aurareading

Een poosje geleden ben ik bij Rita geweest voor een aurareading. Het heeft even een tijdje geduurd voor ik erover kon schrijven, want het moest even indalen.

Wat een bijzondere reading heeft ze me gegeven. Chakra voor chakra heeft ze me zoveel informatie gegeven dat ik er stil van was. Veel van wat ze me vertelde heeft me inzichten gegeven. Inzichten over mijn doen en laten, waarom ik bepaalde dingen op een bepaalde manier doe. Veel was terug te leiden naar mijn jeugd, maar ook kon ze mijn inzichten geven van hoe ik nu in het leven sta. Het mooie van dit alles is, dat ik vastgezette overtuigingen kan loslaten en dat ik zonder wrok over vroeger, mag verder gaan.

Dank je wel, lieve Rita, het was zeker de moeite waard. Ik kan het iedereen aanraden.

Tip: neem je telefoon met voice-app mee, zodat je de reading kunt opnemen.

Henriëtte


____________________________________________________________________________________________________________________

 
Na het herlezen van de reading verbaasde ik me over de strekking van de woorden die jij hebt gebruikt om mijn energie te lezen.
Rust......creativiteit......doorzettingsvermogen.....ontwikkeling....zachtheid......balans.....vrolijkheid.....voorzichtigheid....kracht.....ruimte.....schrijven...
In feite zijn dit thema's die  nog steeds aan de orde zijn. Soms zelfs heb ik het idee dat ze nu meer aan de orde zijn, dan toen jij ze benoemde.
 
Het was alsof je een pril bewust-zijn waarnam, waar ik zelf nog amper bij kon. In die zin was de reading als een fijn vooruitzicht waarbij jij als het ware een tipje van de sluier oplichtte. Ik was er erg blij mee.
Het voelde alsof jij mij zag in de diepere lagen van mezelf. Lagen die ik zorgvuldig verstop(te). Deels uit zorgvuldigheid, deels uit angst ze kwijt te raken, zonder ze ooit zelf ten diepste te kunnen genieten.
Hier en daar was de reading ook confronterend. Je hebt ook gezien dat ik hier en daar behoorlijk aan het worstelen was. Maar de bevestiging van wie ik ben, waar ik naar op weg ben, waar ik mezelf kan ondersteunen, zelfs hoe ik dat dan doe, bleven de boventoon voeren.
Als ik de reading terug luister, valt het me weer op dat er een stukje erkenning door jouw woorden naar voren kwam. Een bijzondere ervaring, omdat wij elkaar nog niet eerder hadden ontmoet en ik hunkerde of verlangde naar die erkenning.
Je liet me meekijken naar mezelf, als iemand in ontwikkeling. De innerlijke rust, de kracht, doorzettingsvermogen, balans, kwaliteiten, die me helpen en geholpen hebben op mijn pad.
Een reading kan dat blijkbaar. Iets zien wat heel prematuur is, wat in het dagelijks leven nog niet aan de orde hoeft te zijn. Alleen in mijn hoofd bestond het, als verlangen, als hoop. Die hoop is gevoed doordat jij het zag en uitsprak. Daarom is een reading ook zo fijn. Tenminste, als een goede reader readt. En dat ben jij, Rita.
 
M.A. Rijke
 
____________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Wat een reading nu precies inhield wist ik niet. Helemaal niet zelfs.
Wilde ik dat eigenlijk wel weten? Is het iets om hoog op je bucketlist te zetten?
Vóór je dood gaat, moet je absoluut nog een reading ondergaan!
Die drive had ik niet. Nieuwsgierigheid wel.
 
In een kleurig in woorden geschilderd schilderij ontstond een portret van mij. Gezien door de "ogen" van Rita.
Een portret in een omgeving die onverwacht herkenbaar is en zeer verrassend.
En dan?
Jaren geleden liep ik  met een vriend over een door struiken omzoomde weg. Hij kende de natuur bij naam. 
"Meidoorns", zei hij. "En kijk, hij wees naar het gras, zilverschoon, paarse dovenetel, ereprijs, boerenwormkruid, klein kruiskruid...".
"Wist je dat het blad van de paardenbloem uitstekend te gebruiken is in sla?"
De reading lijkt daarop. Iemand wijst je iets aan, geeft het een naam. Daardoor zie je meer. Het is aan jou of je langs jouw weg alleen maar gras wilt zien onder struiken of de rijke diversiteit die de reading je aanreikt. Het laat je anders kijken naar jouw werkelijkheid.
Zet het maar op je bucketlist, maar wacht er niet te lang mee.
 
Ruud T.
 
____________________________________________________________________________________________________________________