Over mij

Getrouwd en moeder van drie lieve kinderen, die als een spiegel voor me zijn.

Als kind was ik al geboeid door de mens. Hoe handelt iemand, hoe reageert iemand, hoe behandelen mensen elkaar en vooral, wat voel ik daar zelf bij.
 
Ik ontdekte dat wat ik voelde, zag en ervoer, heel vaak te maken had met de energie van anderen, en daarom begon ik te zoeken naar oplossingen om beter te kunnen onderscheiden wat bij mij hoorde en wat niet. Op die manier kon ik beter ervaren wie ik zelf was, zonder beïnvloeding van buitenaf. Hoewel dit nog steeds mijn uitdaging is, lukt het me heel goed om steeds beter mijn grenzen aan te geven en mijn eigen ruimte in te nemen.

Na het lezen van vele psychologische en spirituele boeken en het volgen van diverse inzichtgevende cursussen, werd mijn weg geleid naar het Centrum voor Effectieve Intuïtie van Carolina Bont. Ik volgde er de 3-jarige opleiding Effectieve Intuïtie met aansluitend het Traject voor Professioneel Auralezen. Tijdens deze opleiding vond ik in de eerste plaats mezelf en in de tweede plaats ontdekte ik dat ik met mijn intuïtie ook anderen kan helpen. Juist door ze bewust te maken van zichzelf en inzicht te geven in hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

Aansluitend volgde ik aan de Quantum Academy de opleiding Regenesis Healing. Voor mij de meest waardevolle en beste opleiding tot energetisch therapeut.
Tijdens deze opleiding ontdekte ik, hoe waardevol en helend het is om door middel van aanraking en het activeren van energie op een bijzonder effectieve manier mensen te helpen genezen van fysieke en emotionele klachten.