De Behandeling

Wanneer fysieke- en/of emotionele pijn je leven beïnvloeden, is het moeilijker vreugde toe te laten en te genieten. De kwaliteit van leven neemt af, doordat de pijn je belemmerd in het dagelijks functioneren.
 
Als je dit herkent en je wilt hier op een mooie, liefdevolle manier aan werken, is Regenesis Therapie de meest effectieve manier om de klachten te doen afnemen en vaak ook definitief te doen verdwijnen.
 
De technieken die tijdens Regenesis worden gebruikt, zijn zeer doeltreffend om fysieke en/of emotionele pijn op te lossen. Tijdens de behandeling zul je merken dat het lichaam en de geest nauw met elkaar verbonden zijn. Naast het oplossen van pijn en ongemakken zul je een vernieuwende kijk op jezelf ervaren.
 

Als behandelaar ben ik slechts de katalysator voor de cliënt. Dat wil zeggen dat de cliënt zichzelf geneest met behulp van de technieken die ik als behandelaar toepas. Door het activeren van de cellulaire energie die we Blue Dot Energie noemen, wordt het genezingsproces van de cliënt opgang gebracht. Deze energie zorgt door middel van aanrakingstechnieken voor heling van de gekwetste gebieden in het lichaam.
 
De eerste behandeling start altijd, ongeacht de klacht, met een volledige uitlijning van de wervelkolom. Dit heeft als reden dat veel klachten ontstaan door scheefstanden en blokkades in dit gebied. Door lichte aanraking wordt, zonder enige vorm van manipulatie, het lichaam geactiveerd en mogelijke scheefstanden gecorrigeerd. Vervolgens zal specifieker aan de klacht(en) gewerkt worden.
 
Voorafgaand aan de behandeling bepalen we een doel, waar we samen naar toe werken totdat het doel bereikt is. Soms is één behandeling voldoende om van uw klacht(en) af te komen, maar het kan ook zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de klacht(en).Tijdens de behandeling mag de kleding worden aangehouden (met uitzondering van behandeling bij een scoliose). De schoenen graag wel uit. Een regenesis behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Na de behandeling werkt de energie drie dagen tot een week door.
 
Na de eerste behandeling kan de klacht iets verergeren. Als dit gebeurt, is het zeer tijdelijk en geen reden tot ongerustheid.
 
 
 
Zie ook Afstandsbehandelingen.