Home

Wil jij je vitaal voelen, zonder pijn en ongemakken?
Spreekt "liefdevol teruggaan naar wie je in oorsprong bent" jou aan?
Verlang je naar nieuwe stappen in je leven, maar kom je niet vooruit?
Lees dan snel verder....JE BENT HET WAARD!!

In mijn praktijk werk ik met Regenesis Therapie en geef ik Aurareadings. Beide methodieken leiden tot prachtige resultaten, waarbij we worden bevrijd van lichamelijke klachten en een zuiver zicht op onszelf krijgen. Ik werk op lichamelijk-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel gebied.
 
Door anders naar jezelf te kijken, is het mogelijk de kracht in jezelf te (her)vinden.
Soms zit het tegen of lopen we vast en weten we helemaal niet waar het vandaan komt. We zijn geneigd er tegen te vechten en de oorzaak buiten onszelf te zoeken, wat kan leiden tot lichamelijke- en emotionele pijn.
Door de controle los te laten en binnenin jezelf te durven kijken, is het mogelijk jezelf vrij te maken waar de energie stagneert. Op dat moment kan er geheeld worden en kun je jezelf met andere ogen zien. Als een uniek, zelfbewuste persoonlijkheid, die weet waar zijn/haar krachten liggen.
Soms is het een hele uitdaging de oude patronen te doorbreken, maar je hoeft dit niet alleen te doen.
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Met Regenesis Therapie wordt gewerkt aan fysieke en/of emotionele pijn. Omdat vrijwel alle ziekten en ongemakken op lichamelijk en psychisch niveau ontstaan door hetgeen de ziel ons duidelijk wil maken, gaan we met Regenesis terug naar de oorsprong en komen we onderweg de verborgen boodschap achter de klacht of ziekte tegen. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, zodat er versneld en op diep niveau geheeld kan worden.

Een Aura-chakra Reading is een intuïtieve waarneming van jouw energie en de wisselwerking met je omgeving. Jouw energieveld wordt vertaald in woorden en is daardoor inzichtgevend en voor veel mensen een opening voor een nieuwe verbinding met zichzelf.

Op de volgende pagina's ga ik hier dieper op in en wil ik graag uitleggen wat Regenesis Therapie en een Aurareading precies inhoudt, waarom je hiervoor zou kunnen kiezen en wat het voor je kan betekenen. Mochten er na het lezen nog vragen zijn, kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina.

 
 
 
 
 
I see your true colors, shining through
I see your true colors, and that's why I love you
So don't be afraid, to let them show
Your true colors, true colors
Are beautiful, like a rainbow
(Cindy Lauper 1986)


 
 
 
 
Vind Zuiverzicht ook op Facebook
klik hier: